Generalforsamling 02.02.2022

Onsdag 02 februar 2022 ble det avholdt en generalforsamling i Primetime linjeforening.

VEDTEKTER

Under generalforsamlingen ble blant annet nye og endrede vedtekter om arrangementer presentert. Her ble det blant annet presentert et prikk-system vi har innført, som en løsning på problemet rundt studenter som melder seg på før de er helt sikre på om de kan. Det er fort gjort å være et susehue (her kjenner jeg meg igjen), men dette kan forhåpentligvis være en god løsning! 😀

MERK: Primetimes vedtekter finnes under «om oss» i menylinjen på forsiden, og videre under «vedtekter».

ÅRSHJULET

Like etter ble det etterlengtede årshjulet til Primetime presentert, og dette har vi sett frem til å få lagt frem for nye og gamle studenter. På grunn av den jæææækla coronaen har det vært vanskelig å spikre noen arrangementer, og styret har prøvd så godt de kan for å få til mest mulig til tross for corona. MEN ENDELIG kan vi presentere alle våre kommende arrangementer, og vi gleder oss stort!! Det er selvfølgelig mulighet for å legge til flere arrangementer utover semesteret, og her tar vi gjerne i mot tips og ideer fra dere. Dette kan dere gjøre inne på siden der årshjulet vårt ligger.

MERK: Primetimes årshjul finnes under «årshjul» i menylinjen på forsiden. Inne på siden er det mulig å foreslå endringer og/eller nye ideer til flere arrangementer. Bare kreativiteten setter grenser;)

FADDERKOMITÈ

Videre i generalforsamlingen fikk vår kjære faddersjef Johannes Berg æren av å prate litt om fadderkomiteen, og viktigheten rundt den. For at Primetimes fadderuke skal gå rundt er vi avhengig av en fadderkomité som hjelper faddersjefene Johannes Berg og Mathias Flikke med både stort og smått rundt fadderuken. Hvem som helst kan melde seg, og jobben er godt overkommelig for alle og enhver. Ved å bli med i fadderkomiteen blir man automatisk fadder, og jeg kan anbefale å være fadder på det aller sterkeste!! Selv har jeg vært fadder to år, og det er så gøy å bidra for at nye studenter får en perfekt studiestart + at man får såååå mange nye venner. Hvem sier ikke nei til en god fest?

Føler du dette er noe for deg og/eller noen av dine venner? Send en uformell mail til fadder.pt@gmail.com innen 7 februar da vel! 🙂

VALG AV NY(?) LEDER

Til slutt var det endelig duket for valg av ny leder (trodde vi i hvert fall). I et år har vår kjære Ida Vesteng Mathisen vært en fabelaktig leder, og det hadde vært med tungt hjerte at hun skulle forlate oss. Dessverre var det ingen nye studenter som stilte, som heldigvis for oss resulterte i at Ida stilte på nytt. (Kan det ha noe med bekymringen rundt vår kjære nestleder Ingvild Andrea Bjørnstad, som måtte tatt over? I guess we´ll never know)

Vi gratulerer Ida som nok en gang ble valgt til leder i Primetime Linjeforening, og gleder oss til fortsettelsen med deg!

Ellers spiste vi pizza, drakk brus og koste oss gløggggg på det superlange møtet!

Har du noen spørsmål rundt for eksempel verv, studiet eller annet generelt er det bare å ta kontakt på våre sosiale kanaler linket på venstre side under «følg oss».

KYSS OG KLEM din favoritt journalist, Oda Burud! 😀 😀 😀

Fra venstre: Ingvild Andrea Bjørnstad, Ida Vesteng Mathisen og Oda Burud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s