Høstsemesteret kort oppsummert

Dette høstsemesteret startet som alle andre høstsemestre med fadderuka. Vi tok imot 81 nye førsteklassinger på medievitenskap som ble fordelt på fire faddergrupper for å bli bedre kjent med hverandre og byen. Vi arrangerte rebus, vors, grilling og andre morsomme arrangementer i løpet de to første ukene av semesteret. “The Amazing Race” førte faddergruppene rundt omkring i midtbyen på poster med diverse aktiviteter, under “Koll til koll” ble vi kjent på tvers av faddergruppene da vi dro fra kollektiv til kollektiv på forskjellige temavors, med bar til bar gjorde vi oss kjent med en del utesteder i byen og grilling i Høgskoleparken var en fin måte å bli kjent på tvers av faddergrupper.

I september hadde vi generalforsamling hvor ny leder ble valgt (meg! 😊), og kort tid etterpå fikk vi nesten helt nytt styre. I både arrangementkomité og i foto/video komité kom det ferskt blod💉💉💉, og alle har vært med på å skape det gode samholdet vi har i Primetime.

Gjennom semesteret har vi hatt tre quizer på Dokkhuset og Bær og Bar som mange av studentene har fått med seg. Her har det ikke vært noen overlegen vinner. Det var forskjellige lag som vant hver quiz, og semesterets vinnerlag vant med bare noen få poeng over andreplass.

I oktober hadde vi Halloweenfest på Nattergalen sammen med Jumpcut linjeforening, der det var god stemning og det ble kåring av de beste kostymene. I november samlet alle linjeforeningene på instituttet seg på Thon Prinsen for IKM-ball. Det ble en kveld med god mat, morsomme taler, partytriks-konkurranse og god stemning.

I november hadde vi også en veldig vellykket bedriftspresentasjon av kommunikasjonsdirektør Roy Strømsnes fra Siva. Det ble rekordbra oppmøte og selve presentasjonen var veldig interessant å høre på. De som kanskje bare møtte opp for gratis pizza, fikk nok litt mer ut av det enn bare pizzaen. De fleste oppmøtte sa de ville jobbe med kommunikasjon etter studietiden og vi kan derfor trygt si presentasjonen var midt i blinken.

Så kom eksamensperioden og alle var opptatt med å lese til medieanalyse, exphil eller medienes estetikk. For å feire at semesteret var overstått arrangerte vi eksamensfest på Sosiologisk Poliklinikk, hvor vi vorset og festet og nachet. I løpet av kvelden konkurrerte vi i Beat for Beat, vi danset og etterhvert som kvelden ble senere ble de fleste mer bedugget. Og de som tok turen på byen etterpå hadde nok hatt best av å ta turen hjem. Alt i alt, en veldig vellykket aften og en fantastisk avslutning på året.

Høstsemesteret 2017 fløy avgårde, og vi i styret og komiteene gleder oss skikkelig mye til dette semesteret. Åreturen er rett rundt hjørnet, og framover skal vi holde et nytt arrangement Primepils en gang i måneden rundt når stipendet ruller inn.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Forfatter:
Hilde-Katrin.jpg

Hilde-Katrin H. Fjørtoft
3. klasse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s