Søk Primetime!

Onsdag forrige uke holdt vi vårens generalforsamling, og det betyr at opptaket for dette semesteret har startet. For å bli ferdig med opptaket innen Åre-turen så er fristen nå snart, så om du har litt lyst til å søke så må du gjøre det nå!

De ledige vervene dette semesteret er:

Nestleder
Nestleder er den som har nest mest ansvar i linjeforeningen etter leder. Nestleder er ordstyrer i møtene, hjelper ting der det trengs og koker kaffe. Hvis leder ikke kan møte opp, er det nestleder som tar over ansvaret og hvis leder skulle trekke seg fra vervet er det nestleder som tar over som leder.

Styremedlem
Styremedlem har ansvar for å skaffe sponsorer til linjeforeningen, og å kontakte folk som er interessante til å holde bedriftspresentasjoner for medlemmene. Styremedlem hjelper til der det trengs, og bidrar litt overalt.

Redaktør
Redaktør er et helt nytt verv dette semesteret! Redaktøren har det overordnede ansvaret for nettsiden, og vil fungere som PR- og markedsføringsansvarligs nestleder. Om PR- og markedsføringsansvarlig har mye å gjøre eller trenger hjelp så bistår redaktøren. Stillingen er i foto/video komité.

Foto/video komité
Foto/video komite har ansvar for å ta bilder/video når linjeforeningen har arrangementer og happenings. Komiteen skal også sørge for at grafisk design til for eksempel arrangementer på Facebook.

Arrangementkomité
Arrangementkomité passer på at alt er i stand når linjeforeningen skal holde arrangementer. Dette kan innebære å skaffe pynt/pynte lokaler, men også å sørge for aktiviteter og komme med innspill til nye arrangementer.

Om noen av disse vervene hørtes ut som noe for deg så send en mail til leder.primetime@gmail.com innen 26. januar kl.23.59 med en liten søknad. Det holder å kun skrive hvilken stilling du søker. Alle som søker blir innkalt til et lite intervju i uke 5.

Det å ha et verv er lærerikt, sosialt og morsomt, i tillegg til at det er supert å ha frivillige verv på CVen! Om du har noen spørsmål angående vervene eller noe annet så er det bare å ta kontakt med meg på leder.primetime@gmail.com eller huk tak i meg på Dragvoll eller på torsdagens quiz!

Forfatter:
Hilde-Katrin.jpg

Hilde-Katrin H. Fjørtoft
3. klasse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s