TROPICABANA

Vinteren er forbi og vi er godt i gang med vår månedene av 2018. Selv om været ikke har vært på topp i det siste tittet endelig solen fram i påsken, og som ordentlige nordmenn betydde dette lange dager i solveggen på hytta, uendelig mange skiturer og kvikklunsj i bøttevis for mange av oss.

Du er kanskje en av de som kom hjem litt ekstra brun i ansiktet og med tydelig solbrilleskille, eller oppdaget du at skiferdighetene ikke var helt på topp? Noen av dere var kanskje kongen på afterski og lærte at en dag i bakken dagen derpå ikke var det lureste å begi seg ut på.

Er du som meg derimot ble påsken tilbragt her i Trondheim. Feberen kom snikende på noe som betydde at uendelige serier ble ferdig sett, og de eneste solstrålene den her stusselige kroppen fikk se var når jeg hastet til butikken fordi jeg innså at kjøleskapet måtte fylles opp om jeg skulle overleve helligdagene.

Uansett hvordan du valgte å feire påsken din, så håper jeg virkelig du er klar for årets fest med Primetime Linjeforening torsdag 12. april på Studio 26. Varme dager og lange sommernetter er i anmarsj og dette må feires; med andre ord så er vi i Primetime Linjeforening stolte av å kunne invitere hele Trondheim til et helt nytt konsept som vi har valgt å kalle Tropicabana. Her vil sommer, sol og tropiske outfits være i fokus, så om du har en hawaiiskjorte liggende i skapet etter en fylletur til Magaluf med kompisgjengen så er det på tide å dra den fram igjen.

Denne kvelden vil Studio 26 bli forvandlet til et tropisk paradis med blomster, palmer, tropiske drinker og sommerlige låter over anlegget. Det vil også bli satt opp fotovegg i mellometasjen hvor det vil være muligheter til å forevige natten sammen med dem du er glad i, vennene du ikke trodde skulle i vei eller noen du nettopp har møtt.

Dørene åpner kl. 22:00, og det vil være 18-års aldersgrense i mellometasjen og 20-års aldersgrense i den øvrige etasjen. Inngangsprisen denne kvelden vil være 60kr, noe som også inkluderer garderobe. Er du også en av de 50 første som kommer denne kvelden vil det bli delt ut en overraskelse.

Så jeg håper virkelig du setter av denne datoen, drar med deg alle du kjenner og er med å feire at sommeren er på vei sammen med oss og Studio 26.

Forfatter:

IMG_0069.jpg


Renate Solheim

3. Året

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s