Fadderuka 2018

Fadderuka er noe av det beste med studietida, både som fadderbarn og fadder. I fadderuka skapes det sosiale grunnlaget for studietiden deres og dere vil sitte igjen med gode minner livet ut.

(PS: Legg deg selv til i fadderukegruppa på facebook) 

Primetime er linjeforeningen for Medievitenskap og MKI og vi arrangerer fadderuka for nye studenter på disse studiene. Dere vil bli delt inn i egne grupper med egne faddere som vil ha ansvaret for dere gjennom fadderuka. Fadderuka 2018 starter nå fra immatrikulering tirsdag 14/08 for Medievitenskapstudenter og torsdag for MKIstudenter 16/08. Det blir fullt kjør med super gøy arrangement hver dag framover for at dere nye studenter skal bli kjent med byen, hverandre og oss i Primetime!

Møt opp på immatrikuleringen tirsdag 14/08 klokken 10:00 på Gløs NTNU hvor det etter hvert vil gå busser til Dragvoll NTNU. Vi møter dere i Idrettsbygget ved Dragvoll hvor dere vil bli delt inn i grupper og får møte deres faddere og medfadderbarn. Dere vil få en briefing og en oversikt for hvordan fadderuka vil se ut. VI ER SUPER GIRA! Og vi håper dere er også 😊

Viktige linker:

Primetimes Facebookside (plis like hehe)

Primetimes fadderukegruppe (viktig at dere legger dere selv til her)

Primetimes Facebookgruppe

Har du ikke Facebook? Det er greit, send oss en mail på primetime.ntnu alfakrøll gmail.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s