Søk Primetime!

Onsdag denne uken holdt vi høstens generalforsamling og det ble da gjenvalg av meg (Hilde-Katrin) til leder. For å kunne arrangere flere gode arrangementer gjennom høsten trenger vi søkere til både styre og komité, og fristen er allerede mandag 10.september kl.23.59! Har du lyst til å være med på å bestemme hva som skjer, være sosial og få et lite avbrekk fra studiet en gang i blant så ikke nøl med å søk!

De ledige vervene dette semesteret er:

Nestleder
Nestleder er den som har nest mest ansvar i linjeforeningen etter leder. Nestleder er ordstyrer i møtene, hjelper ting der det trengs og koker kaffe. Hvis leder ikke kan møte opp, er det nestleder som tar over ansvaret og hvis leder skulle trekke seg fra vervet er det nestleder som tar over som leder til ny leder er valgt.

Styremedlem
Styremedlem har ansvar for å skaffe sponsorer til linjeforeningen, og kontakte folk som er interessante til å holde bedriftspresentasjoner for medlemmene. Styremedlem hjelper til der det trengs, og bidrar litt overalt.

PR og markedsføringsansvarlig
PR- og markedsføringsansvarlig har ansvar for linjeforeningens sosiale medier (Facebook, Instagram og Snapchat). PR- og markedsføringsansvarlig lager alle Facebook-arrangement til det som skjer i linjeforeningen og har ansvar for foto/video komité.

Økonomiansvarlig
Økonomiansvarlig er ansvarlig for linjeforeningens penger. Økonomiansvarlig søker om penger, lager budsjett, og fører regnskap på hva som kommer inn og går ut.

Arrangementansvarlig
Arrangementansvarlig er ansvarlig for planlegging av arrangementer. Med en arrangementkomité så skal de sammen planlegge og gjennomføre alt av arrangementer og turer som linjeforeningen arrangerer, og det er arrangementansvarlig sitt ansvar at det blir ordentlig gjennomført.

Redaktør
Redaktøren har det overordnede ansvaret for nettsiden, med å samle inn og publisere innlegg. Om PR- og markedsføringsansvarlig har mye å gjøre eller trenger hjelp så bistår redaktøren.

Foto/video komité
Foto/video komite har ansvar for å ta bilder/video når linjeforeningen har arrangementer og happenings. Komiteen skal også sørge for at grafisk design til for eksempel arrangementer på Facebook med en egen grafiker.

Arrangementkomité
Arrangementkomité passer på at alt er i stand når linjeforeningen skal holde arrangementer. Dette kan innebære å skaffe pynt/pynte lokaler, men også å sørge for aktiviteter og komme med innspill til nye arrangementer. I arrangementkomité er det også en quizmaster.

Om noen av disse vervene hørtes ut som noe for deg så send en mail til leder.primetime@gmail.com innen 10. september kl.23.59 med en liten søknad. Det holder å kun skrive hvilken stilling du søker (gjerne skriv flere!). Alle som søker blir innkalt til et lite intervju i uke 37.

Det å ha et verv er lærerikt, sosialt og morsomt, i tillegg til at det er supert å ha frivillige verv på CVen! Om du har noen spørsmål angående vervene eller noe annet så er det bare å ta kontakt med meg på leder.primetime@gmail.com!

Forfatter:
Hilde-Katrin.jpg

Hilde-Katrin H. Fjørtoft
Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s