Søk faddersjef 2020

Hei! Legger igjen en liten hilsen fra halvparten av faddersjef-teamet fra 2019, og anbefaler varmt videre å søke faddersjef for høsten 2020!

Hvis du vil lære mer om deg selv i løpet av to uker enn du trodde gikk an, utfordre deg selv og hva du kan få til, og få en opplevelse som du kan gå styrket ut av, meld deg til faddersjef.

Hvis du vil bli kjent med en fantastisk flott og kompetent gjeng i linjeforeningen – særlig om du ikke rakk å innse at du ville melde deg til styret eller turte i høst, meld deg til faddersjef.

Hvis du vil bli kjent med flere titalls nye mennesker på kort tid, meld deg til faddersjef.

Hvis du vil teste og lære om det å være en leder, men ikke føler for å binde deg til et lengre verv, meld deg til faddersjef.

Hvis du vil prøve deg på å være kontaktperson med eksterne arrangører og sponsorer som ansiktet utad for en linjeforening og få en ypperlig mulighet til å lære om det å samarbeide med ulike firmaer, meld deg til faddersjef.

Hvis du ønsker å utfolde deg kreativt med å finne på forskjellige temaer man kan lage en artig fest av, meld deg til faddersjef.

Hvis du vil planlegge ting i detalj flere måneder i forveien, bare for å lære i praksis hvor mye du kan planlegge og fortsatt måtte takle nye problemer du ikke ante kunne dukke opp på stående fot (en MEGET nyttig kunnskap, og ikke minst egenskap å ha), meld deg til faddersjef.

Hvis du vil prøve å ha ansvar for en fadderkomité og teste lederegenskapene dine, meld deg til faddersjef.

Hvis du vil ha poster å putte på CV-en, og imponere arbeidsgivere med erfaring fra frivillige engasjement, meld deg til faddersjef.

Med kjærlighet til potensielle søkere fra Karoline.

leder.primetime@gmail.com frist 26. november!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s