Bli fadder!

Hei alle Primetimere! Håper dere har hatt en flott påske😁

Nå nærmer det seg sakte men sikkert semesterslutt og før den tid skal mye skje. Vi planlegger i disse dager neste semesters definitive høydepunkt, nemlig fadderuken.

I den anledning trenger vi nye faddere til høsten 2022!

Skal du gå medievitenskap neste år eller feks ta et breddeår eller en master. Da er det bare å sende et lite infoskriv om deg selv til oss på mail. Det bør inneholde følgende: Navn, alder og hva du skal studere/hvilket år du er på og noe kort om deg selv og hvorfor du vil være fadder. Skriv gjerne også hvem du ønsker å være fadder sammen med. Vi skal til vår beste evne prøve å oppnå de ønskene dere kommer med men her finnes det ingen garantier, spesielt om mange søker. Dere vil fortløpende bli kalt inn til et lite møte med oss faddersjefer, både et individuelt og et felles hvor vi gjennomgår ulike aspekter rundt ansvaret og kravene vi stiller til dere som faddere.

Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med dere og ser endelig frem til en vanlig fadderuke. Dere har masse spennende i vente😉

Søknad sendes til fadder.pt@gmail.com og vi setter fristen til søndag 1. mai! Om dere skulle ha spørsmål er det bare å sende meg eller Johannes en melding på messenger.

Jeg kan også nås på tlf: 481 70 710🤠

Med vennlig hilsen Faddersjefer Johannes og Mathias.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s