Til deg som er ny student!

VELKOMMEN TIL NTNU

Kjære nye student ved Medievitenskap/MKI. Gratulerer med studieplass på årstudium/bachelor i medievitenskap eller master i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi. 

Velkommen til Trondheim by, NTNU og ikke minst linjeforeningen Primetime! Vi er endelig snart i gang med nytt semester og med semesterstart kommer selvfølgelig, fadderuken! Her kommer litt info. Fadderuken er til for at nettopp du som ny student skal finne deg venner for livet samt og bli kjent med valgt studie og studieby. Fadderuken er også en form for kick-off til det ellers livlige studentlivet du vil bli integrert i her i Trondheim by. 

Fadderuken på NTNU går som kjent over to fulle uker, og vi noen dager har fullpakket program og andre dager mindre. Dette nettopp for at du kan velge selv hvor mye du vil være med på. Vi har derfor lagt opp varierte dager med ulike aktiviteter, nettopp for å nå ut til flest mulig av dere. 

På NTNU har vi nulltoleranse for drikkepress, og dette skal ikke under noen omstendigheter utøves. Vi vet veldig godt at alkohol er vanlig for mange og det er helt ok, men hos oss skal ingen føle seg presset til å drikke. Husk at et med glass saft smaker like bra som en cider. Vi vil at fokuset i fadderuken skal handle om å skape nye bekjentskaper til venner og studielivet, ikke om hvem som raskest får ned en halvliter på høykant. Vi håper med dette at du vil melde deg på den legendariske fadderuken og skape minner for livet sammen med oss! 

Hvis du skulle lure på noe som helst, så er ingen spørsmål dumme. Vi faddere er her for å hjelpe deg med det du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt! Vi ønsker alle en fadderuke de sent vil glemme.

Link til påmeldingsskjema: 

https://forms.gle/2ADzCZQetGvpEt7f6

Link til Facebookgruppa Primetime fadderuke 2021:

https://www.facebook.com/groups/405578101549628/

Instagram @primetimentnu

Praktisk info:

Mandag 15. August

Denne dagen er det immatrikulering, følg med på Facebookgruppa, her kommer det informasjon om når og hvor dere skal møte opp.

Torsdag 18. August

Denne dagen er det temafest Samfundet og det kan være lurt å ta med klær til dette. Temaet er sport og man kan velge helt selv hvor hardt man har lyst til å gå inn for dette, om det så er full outfit eller bare en caps, det er opp til dere.

Lørdag 20. August 
Denne dagen blir det koll til koll med toga-tema, så det kan være lurt å ta med et gammelt laken eller lignende for å lage toga av.

Vi sees!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s