SØK VERV I PRIMETIME

Hei alle Primetimere<3

Håper alle hadde en fin dag i går, endelig er fadderuka i gang!

Fra og med i går og til og med 29.08 kl 23:59 kan dere som vil stille til verv i styret, sende inn en kort, uformell søknad! Dere som sender søknad vil bli kalt inn til et uformelt intervju/prat uken etter, før de som får sitte i styret får en mail. På generalforsamlingen 07. september blir forslaget til det nye styret lagt fram, og stemt på av resten av medlemmene i Primetime.

Du søker ved å sende en mail til leder.primetime@gmail.com

Merk at du må være medlem i Primetime for å stille til styret, og for å ha stemmerett på genfors.

PS: Det er alltid gratis pizza på generalforsamlingen vår ❤

Les mer om fotballkomité og masterkomité nederst.

Hva vil det si å være i styret?

Når du sitter i styret får du et ansvar. Du er med på å skape en god og sosial studiehverdag og studentliv for studenter på Medievitenskap og MKI.

Vi har styremøter ca. hver 3. uke, som er obligatoriske. Komitémøter kommer utenom. På møtene planlegger vi arrangementer, promotering av disse og diskuterer andre saker som har dukket opp.

Det følger masse moro med, som interne styrefester, andre linjeforeninger sine studentergallaer, og masse sosialt! I tillegg er et verv i linjeforening gull å ha på CVen!

Her er de ledige stillingene, men stillingsbeskrivelse:

Nestleder:

Jobben som Nestleder er i hovedsak å være Leders høyre hånd. Personen skal til enhver tid ha innsyn til alt Leder jobber med i forhold til linjeforeningen, og være såpass oppdatert på dette at han/hun relativt lett kan gå inn å gjøre samme jobb. Nestleder skal være Leders stedfortreder når Leder er utilgjengelig/bortreist etc. Personen skal også sørge for at alle i styret gjør arbeidsoppgavene sine, og informere Leder om arbeidet som blir gjort. Nestleder har de samme ansvarsområdene og myndighet til Leder når Leder ikke er tilstede. Nestleders jobb er ekstremt viktig, da det inngår å holde en balanse i styret; det er personens ansvar å sørge for at Leder ikke opptrer urimelig/uaktsomt mot styremedlemmer eller i saker som angår linjeforeningen. Nestleder har ansvaret for å arrangere stands på Dragvoll. Sammen med Leder og Økonomiansvarlig har Nestleder i tillegg ansvaret for sponsorer og samarbeid.

Økonomiansvarlig:

Jobben til Økonomiansvarlig går ut på å holde orden på linjeforeningens økonomi. Det forventes at personen har fullstendig oversikt over bankkontoen, og vet hvor penger kommer og går til enhver tid. Personen skal føre et ryddig regnskap, ha orden på alle kvitteringer etter kjøp til linjeforeningen, sette opp budsjetter, og innvilge penger til de ulike i styret som søker dette til et arrangement eller lignende. Regnskapet skal (fra og med 2021) føres etter kalenderåret (01.01-31.12). 

Økonomiansvarlig står til ansvar for å betale alle regninger, og opprettholde en plettfri kreditt for linjeforeningen. Personen skal også ha oversikt over kommende budsjettår, og kontrollere at linjeforeningen alltid har nok penger på konto. Det inngår også i jobben å skrive søknader til penger som går direkte til linjeforeningen. Økonomiansvarlig har også ansvar for linjeforeningens posthylle på instituttet. Det er viktig at Økonomiansvarlig alltid har god oversikt over linjeforeningens økonomi, og har alt nedfelt i en egen økonomiperm. Siden 2017 er Økonomiansvarlig, sammen med Leder, også ansvarlig for bruk av Vipps og iZettle. 

Faddersjefer (2 stk)

Faddersjefene har hovedansvaret for å arrangere fadderukene. For at de nye studentene skal få en best mulig start på studiet, legges det stor vekt på gjennomføringen av fadderukene. Faddersjefene sørger for å danne en fadderkomité, som vil hjelpe til med arrangeringen. Fadderkomitéen velges i andre semester. Faddersjefen er også sammen med leder ansvarlig for å ta imot de nye studentene på immatrikuleringen, og skal her holde et informasjonsforedrag for studentene. 

Arrangementsansvarlig:

Jobben som Arrangementansvarlig går ut på å lage sosiale arrangementer for linjeforeningens medlemmer. Dette kan være i form av fest, quiz, ball, avslutninger, paintball etc – det finnes (nesten) ingen grenser. Arrangementansvarlig er overhodet til Arrangementskomite, og står ansvarlig for komiteen. Det er viktig at arbeid fordeles jevnt slik at det ikke blir for mye/for lite på de inkluderte. 

Arrangementansvarlig skal sørge for en fungerende sosial atmosfære i linjeforeningen og skape gode arrangementer som appellerer til alle medlemmene. Det forventes at planlagte arrangement blir gjort i god tid og er gjennomførte. Personen har ansvar rundt all planleggingen av ulike arrangement; dato, tid, sted, tema etc. kommer under her. 

Arrangementsansvarlig skal søke penger fra styret til arrangementene sine, og føre nøye budsjett før dette overleveres til Økonomiansvarlig og Leder for godkjenning. Det er Arrangementsansvarlig sitt ansvar å sørge for at arrangementene er planlagte i god tid, slik at informasjon om dette kan gies ut til linjeforeningens medlemmer i relativt god tid.

Arrangementskomite:

Arrangementskomite er komiteen til Arrangementsansvarlig. De skal til enhver tid forholde seg til Arrangementsansvarlig, og sammen skal de skape gode sosiale arrangementer. Det er viktig at alle gjør jobben de får tildelt, og ikke slurver; arrangement som er halvveis kan gi linjeforeningen et dårlig rykte. 

Det er veldig viktig at Arrangementskomite og Arrangementsansvarlig føler eierskap over arrangementer; det er disse vervene som som står for fester og turer i regi av Linjeforeningen og deres felles ansvar til å sørge for at sammenkomsten blir suksessfull og appellerer til alle studentene. Arrangementskomiteen har ansvar for planlegging av arrangementer under Åre-turen i januar/februar, mens Arrangementskomite sammen med styret har ansvar for bestilling og planlegging av det praktiske. (Fra september 2021 er arrangementsassistenter endret tilbake til arrangementskomité) 

PR-ansvarlig 

Jobben til PR-ansvarlig går ut på å promotere og markedsføre linjeforeningen, linjeforeningens arrangement (både faglige og sosiale), og annen informasjon som er relevant for studentene på linjen. Personen skal sørge å opprettholde kontakten mellom linjeforeningen og medlemmene. Personen skal ha hovedansvar for organisering og bruk av Snapchat-konto, Instagram-konto og all Facebook-aktivitet. Fra september 2021 skal alle som ønsker få poste relevant innhold på våre sosiale medier. Dette innholdet skal igjennom PR-ansvarlig for godkjenning.

Det forventes at personen poster gjennomtenkte meldinger, og avgrenser informasjonen til det essensielle. Det forventes at PR-ansvarlig til enhver tid oppdaterer i tråd med hva som skjer i regi av linjeforeningen, eller annen informasjon som angår studentene på linjen. Personen skal sørge for at linjeforeningens mediekanaler har god standard og er lett tilgjengelige for linjeforeningens medlemmer. Det er viktig at vi har i bakhodet at vi er en linjeforening for mediestudier, og fokus på kvalitet på vårt innhold er viktig.

PR-ansvarlig har siste ord når det kommer til meldinger/beskjeder etc vedrørende mediekanalene og annen promotering, og trenger ikke godkjennelse fra styret for å gjøre denne jobben. PR-ansvarlig har sin egen mediekomité på 3 personer, der de sammen jobber med grafikk, PrimePod, nettsiden etc. 

På generalforsamlingen

På genforset vil det være mulig å stille til fotballkomité og som fotballansvarlig, samt masterkomité og masteransvarlig. Dette vil foregå sånn at de som vil stille sier noen ord, før det så vil foregå stemming.

Ved spørsmål, kontakt noen i styret direkte, Primetime på Instagram/Facebook eller send mail til leder.primetime@gmail.com

Primetime FK på trening ❤

Håper dere vil sitte i styret!

Vi snakkes!

Ida, Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s