Årets nye styre!

Hei hei allesammen ❤

Håper alle har fått en myk og god start på det nye skoleåret! Nå er det snart desember, og i den anledning er det endelig på sin plass å få oppdatert nettsiden til den fine linjeforeningen vår. Bedre sent enn aldri! Hehe🙈

Som sikkert de fleste har fått med seg, har PrimeTime fått nytt styre –>

Vi har også fått to nye komiteer! PrimeStrikk (@primestrikk på insta) og fotballaget Primetime FK (@primetimefk på insta). Bra intiativ! Visste du at du kan være med å starte nye komiteer? Har du en idee til en ny og spennende komité send oss en mail eller dm på insta da vel!

Vi har også postet en PrimePod hittill! Fler er på vei, de legges fortløpende ut på Spotify 🎧

Nå nærmer eksamen seg med stormskritt, og i den anledning vil vi ønske dere alle sammen en fin eksamensperiode. Hvis dette er din første eksamensperiode, må du vite at alt er litt skummelt første gang man gjør noe, men alt skal være veldig overkomerrig altså. Legg inn en liten innsats nå, så vil juleferien føles ekstra deilig når den kommer.

Vi sankkes!

Hilsen Marthe 💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s