Studentrabattene du kanskje ikke visste om

Å være student er nesten synonymt med å leve på et stramt budsjett, noe som gjør at man ofte må ta lure økonomiske valg for å få endene til å møtes. Heldigvis er det mange som ønsker å hjelpe oss med akkurat dette. Her er studentrabattene du kanskje ikke visste om, men som kan gjøre hverdagen enda litt billigere, sikrere og bedre!

Studentrabatt hos Sushi Bar!
– Selv om sushi i seg selv ikke er fattigmannskost, er det viktig å kose seg en gang i blant, og at de tilbyr studentrabatt er bare et pluss. Hos Sushi Bar på Solsiden og i Kongens gate får du som student 20% på alt bortsett fra buffet og kampanjer. Dette gjør at en sushi-middag ikke nødvendigvis behøver å bli en dyr affære.

Ungdomsforsikring hos If!
– Om man er mellom 18-25 kan man for 119,- i måneden få både innbo-, reise- og ulykkesforsikring hos If. Forsikring kan være noe som går i glemmeboken for mange når man har flyttet ut, spesielt når man har litt dårlig råd, men forsikring er nok noe av det lureste man bruker penger på i studietiden, og da tar vi imot studentrabatter med takk!

Tannlegeundersøkelse til 250,- hos Lademoen Tannlegekontor!
– I Mellomveien 1 på Lademoen finner du tannlegekontoret som forstår hvor lett det er å nedprioritere tannlegebesøk når budsjettet allerede er stramt. Der får du den første undersøkelsen for 250,- og videre en fast studentrabatt på 10%. Er du som meg og ikke har prioritert et eneste tannlegebesøk siden du flyttet ut hjemmefra, og grøsser over skrekkhistoriene hvor regningene ble på flere tusen kroner etter et røntgenbilde, er dette med andre ord en god nyhet. Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og å ha med gyldig studentbevis!

Spesialpris hos Sentrum Gynekologi!
– Å dra til gynekologen kan være skremmende, spesielt med tanke på at prisen som regel ligger over tusenlappen per time. Heldigvis vil Sentrum Gynekologi i Carl Johans gate gjøre dørstokkmilen mindre ved å tilby timer for 850,-. Dette er jo fortsatt en betydelig andel penger på budsjett, men det er viktig å vite at man blir tatt godt vare på når det er snakk om dine private deler. Trykk her for informasjon om hvilke undersøkelser tilbudet gjelder og her om du vil bestille time.

Studentpriser på briller og linser!
– Enda en utgift som kan slå hardt ut på lommeboka er linser og briller. Samtidig er ikke dette en utgift man kan velge bort med mindre man ikke synes synet er en viktig del av hverdagen. Både Lensstore og Extra Optical kan hjelpe deg med å gjøre denne utgiften noe mindre. Lensstore kan tilby 22% rabatt på alle briller, 16% rabatt på alle solbriller og 11% rabatt på alle linser og linsevæsker. Extra Optical gir deg 20% rabatt på hele deres sortiment av briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke. Alt du trenger å gjøre er å lage deg en gratis studenttorget-konto. Følg linkene og trykk på “registrer deg gratis” for å kunne utnytte disse rabattene.

I tillegg til disse studentrabattene får du som medlem av Primetime linjeforening dra nytte av våre sponsorer. Du kan lese mer om disse her.

Om du lurer på hvilke andre studentrabatter du kan dra nytte av, kan du besøke Studenttorget som har en stor og detaljert oversikt over avtaler med bedrifter i hele landet. Vi håper at noen av disse studentrabattene kan være til hjelp i studiehverdagen, enten du visste om dem eller ikke, og at du får en fin uke videre, enten du har vinterferie eller ikke!

Forfatter:
Regine.jpg

Regine Ringerud
1. klasse


Foto: Getty Images

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s