Linjeforeningen for Medievitenskap og MKI ved NTNU

Søk Primetime!

Tirsdag denne uken hadde vi generalforsamling der vi blant annet hadde valg av vår nye leder, Emilie. Selv om ny leder nå er i boks trenger vi fortsatt søkere til faddersjef, fadderkomité og grafiker! Fristen for å søke disse er allerede søndag 27.januar kl.23.59! Har du lyst til å være med på å forme fadderuken? Eller har du lyst til å leve ut grafikeren i deg? Da er det bare å søke!

For å søke så sender du enkelt og greit en mail til leder.primetime@gmail.com innen 27.januar kl.23.59 med en kort søknad. Du trenger bare å skrive hvilken stilling du søker (gjerne søk på flere!), så tar vi kontakt for intervju!

Det er både sosialt, lærerikt og morsomt å ha et verv, i tillegg til at det tar seg godt ut på CVen! Om du har noen spørsmål angående vervene eller noe annet så er det bare å ta kontakt med vår nye leder Emilie Hybertsen Lysø på Facebook!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS