Søk Primetime!

Tirsdag denne uken hadde vi generalforsamling der vi blant annet hadde valg av vår nye leder, Emilie. Selv om ny leder nå er i boks trenger vi fortsatt søkere til faddersjef, fadderkomité og grafiker! Fristen for å søke disse er allerede søndag 27.januar kl.23.59! Har du lyst til å være med på å forme fadderuken? Eller har du lyst til å leve ut grafikeren i deg? Da er det bare å søke!

For å søke så sender du enkelt og greit en mail til leder.primetime@gmail.com innen 27.januar kl.23.59 med en kort søknad. Du trenger bare å skrive hvilken stilling du søker (gjerne søk på flere!), så tar vi kontakt for intervju!

Det er både sosialt, lærerikt og morsomt å ha et verv, i tillegg til at det tar seg godt ut på CVen! Om du har noen spørsmål angående vervene eller noe annet så er det bare å ta kontakt med vår nye leder Emilie Hybertsen Lysø på Facebook!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s