Den ultimate burgerguiden?

Å anbefale rødt kjøtt i 2019 er litt som å synes at Donald Trump virker som en grei type. Kjøttet er verken godt for kloden, kroppen eller kua. Likevel mener jeg at burgeren må tåle vel mye kritikk, og vil veie opp for denne med noen velmenende tips om hvor du kan pleie en del av deg som fort går i glemmeboken, nemlig sjelen din. Er det en ting rødt kjøtt faktisk er godt for, så er det sjelen (om man likevel skulle kjenne på dårlig samvittighet vil jeg anbefale å velge NSB fremfor SAS neste gang man skal hjem).

For at dette skal være rettferdig er det viktig å minne om at en burger kan være så mangt. Alle burgerstedene nevnt nedenfor slukker et unikt behov som jeg har hatt i øyeblikket. Med andre ord tar du ikke mammaen din med ut for å spise burger på bensinstasjon, men det betyr ikke at du aldri har nytt en bensinstasjonsburger i eget selskap.

Super Hero Burger: Av de fem store i burgerjungelen er Superhero den mest mangfoldige av dem. Burgeren passer både på nattestid og som middag, eventuelt frokost om man skulle ønske det. Super Hero stiller med hurtigmat som verken smaker eller føles slik, og det kan jeg, som den selvutnevnte burgerdronningen jeg er, sette pris på. Den er akkurat passe sloppy og det du ser på menyen er også det du får. Jeg personlig ville ikke tatt med mammaen min hit, men du kan godt det.

Best på menyen: The blues.

+ Masse topping

+ Passe mengde med dressing   

– Burgeren er litt liten

– Vegetar alternativet er falafel (som jeg ikke kategoriserer som en burger, forresten)

BROR: Min personlige favoritt. BROR har noe for enhver, uansett om du ønsker deg en klassisk burger, eller om du er litt mer vågal og vil prøve noe nytt og spennende. Dressingen er i særklasse, for ikke å snakke om baconjammen, som har alt du trenger for å føle deg fuzzy og varm innvendig. Burgeren bør nytes og du kan ta med mammaen din.  

Best på menyen: Trønder.

+ Godt vegansk alternativ

+ Mye burger for pengene

Døgnvill: Døgnvill er også et sted hvor man tar med mammaen sin. Menyen er stor og variert med hele 15 burgere. Personlig synes jeg 15 burgere er for mange valg, så her gjelder det å gå noen ganger slik at man kan få seg en favoritt fortest mulig. Burgeren er pent presentert og brødet er nydelig.

Best på menyen: Cheddar og Bacon.

+ Både veganske og vegetariske alternativer

+ Gode dressinger

– Kan være litt tørr

Fresh Fast Food: Heller ikke et sted for mamma. Med fare for å høres veldig kritisk ut er tilbehøret klart bedre enn burgerne på Fresh Fast Food. Burgeren slukker sulten fordi det er passe størrelse på den, men kan oppleves litt tørr. Jeg anbefaler derfor å bestille dip med, slik at du kan smøre den på burgerbrødet selv.

Best på menyen: Bacon cheese burger.

+ Godt vegetar-tilbud

– Lite dressing

Sesam: Sesam er det beste som finnes etter klokken 01.00 natt til søndag, for så vidt resten av uken også, jeg dømmer ingen. Poenget mitt er at man bør være full. Jeg ber alltid om ekstra dressing, som jeg har skjønt etter to år at ikke er nødvendig. Altså er sesam veldig rause med dressingen. Burgeren er ekstremt salt, men det er også det som gjør den så god.

Forresten; Ikke ta med mammaen din hit, det blir rart.

Best på menyen: Her pleier jeg bare å si at jeg skal ha en ”sånn derre burgar med ekstra dressing”

+ Masse dressing

+ Veldig salt

– Veldig salt

– Man kan bli skuffet om man ikke er beruset

Forfatter:

Hillevi Brita Høyem (Styremedlem)
Hillevi Brita Høyem
1. året 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s