6 grunner til å dra på Primetimequiz

I morgen holdes semesterets andre quiz, og i den anledning (og siden jeg er en stolt gjenganger på Primetimequiz) tenkte jeg å komme med 6 grunner til hvorfor quiz er gøy og hvorfor du burde komme! Bare en liten disclaimer; dette blir ikke en høyst seriøs tekst, men grunnene er fortsatt legit. Så her kommer de:

1. Det er sosialt
Quiz er sosialt! For det første så samarbeider dere på laget sammen og må egentlig være sosiale for å komme frem til et svar sammen. For det andre så er det mange andre mennesker der som (jeg vet) er glad i å snakke og i å være sosiale, så hvis du er redd for at du ikke har noen å snakke med første gang på Primetimequiz så er det ingen grunn til bekymring! Primetime er en meget sosial gjeng!

2. Du blir hakket smartere?
Jeg lever for evig i troen om at hver gang jeg møter opp på quiz så blir jeg hakket smartere. Det er i hvert fall hjernetrim og du blir litt mer kunnskapsrik på mange unødvendige, men noen nødvendige(?) områder! Og mye av kunnskapen er sånt du kan briefe med i ettertid, det pleier jeg å gjøre.

3. Bli kjent med nye mennesker
Quiz er det perfekte stedet å bli kjent med nye mennesker. Dere deltar alle på samme aktivitet og har dermed et felles utgangspunkt for samtale. Hvis du er usikker på om dere kommer til å ha noe å snakke om så får dere altså rundt tre ark med samtaleinnhold.  

4. Du kan briefe
Er det ett sted det er lov å briefe med unik kunnskap så er det på quiz. Og det beste er at ingen kan kalle deg en besserwisser fordi du faktisk bidrar til at laget får poeng, og de aller fleste liker jo å vinne. Så quiz er egentlig bare en vinn-vinn situasjon for dere som liker å briefe.

5. Du kan vinne noe digg!
Dette blir et veldig kort punkt fordi overskriften sier alt, men uansett; er du heldig å vinne quizen så kan jeg love deg at laget ditt vinner noe digg.  

6. Du kan møte meg (og flere andre i styret og komiteene)
Og sist men ikke minst! På quiz møter du meg, og jeg er faktisk ganske hyggelig (hehe). Alle i styret er veldig imøtekommende mennesker og hvis du lurer på noe så er det bare å ta kontakt med en av oss. Alle er velkommen på quiz!

Og med det sier jeg takk for meg! Og du! Vi sees på quiz eller?

Forfatter:

Vårin Amalie Myhre Sjurseth (Redaktør)
Vårin Amalie Myhre Sjurseth
1. året 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s