ÅREts happening 2020

Hvor: Åre

Når: 2.-6. februar 2020

Pris: 1200kr, betal alt på en gang innen 15. oktober eller 400,- innen 15. oktober og 800,- innen 15. januar.

Påmelding: 7. oktober

Hvordan reiser vi? Det organiseres felles transport begge veier.

Hvorfor reiser vi? «Det beste med Åreturene er hvor sosialt det er» – Hilde-Katrin, en av Primetimes mest erfarne travere.

Er du klar for årets happening? Har du hørt historiene/legendene/mytene fra tidligere turer fra de som har vært på Åretur før? Er du gira på å lage dine egne historier og Åre-minner? Vi tar med resten av linjeforeningen og drar til Åre i Sverige. Pakk afterski-brillene og dine fineste Kari Traa stillongs og bli med!

Pengene du legger inn på turen dekker transport og overnatting for fire netter «+ kanskje noen ekstra greier» ifølge O store Primetime-leder som vi gleder oss mye til å høre mer om – tidligere har det eksempelvis blitt arrangert fellesmiddager og tur til badeland.

På spørsmål om hvorfor man bør bli med på denne turen svarer Hilde-Katrin, som har vært i Åre flere år på rad, at denne turen er «noe man ikke bør gå glipp av! Det er så hyggelig og Sverige er billig». Videre nevnes det også at det å være sammen med andre studenter på studiet bidrar til at man blir kjent på en annen måte enn bare på vors eller på skolen, og at det på denne måten er lettere å også bli kjent med andre enn de man har blitt kjent med gjennom fadderukene. Nevnte vi at man blir godt kjent med hverandre?

Turen preges av fellesvors, morsomme konkurranser hyttene imellom (Årelekene er blant de legendariske historiene det går gjetord om i ettertid), mye kos og hygge, afterski med hæla på slalom-skoa i taket og billige godsaker. Vi hører også rykter om at det finnes et anstendig skianlegg hvor det går an å teste skiutstyret langs Åres fjellsider samt et badeanlegg som er verdt å sjekke ut.

For oss som ikke er født og oppvokst i Trøndelag er dette å sammenligne med «studieturer» til Hemsedal, Hafjell, Trysil og Oppdal.

I fjor solgte billettene på under to timer og det ble satt opp ventelister – det anbefales å være sabla kjapt ute med å få tak i plass når påmelding åpner. Følg med i Primetimes kanaler, her eller her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s