Instagram-tips til den tidsoptimistiske studenten

Instagram har for de fleste av oss blitt en av de verste tidstyvene i hverdagen. Vi er vel alle vel vitende om at et “skal bare mimre litt tilbake til sommeren”, eller “hva er det han egentlig gjør om dagen a?”, resulterer i timesvis med meningsløs titting og voksende selvhat over mangel på viljestyrke til å stoppe scrollefingeren.

Ingen kan vinne over græmmen, så hvorfor ikke dra litt nytte av den der vi kan? Hvis en ser bort fra Kardashian-stumper, slim og pusekatter, kan Instagram faktisk by på et snedig utvalg av nyttige, smarte og morsomme kontoer som du kan ha bruk for i din studiehverdag. I denne artikkelen tipser vi om noen av de beste kontoene å bruke tiden på for studenten som likevel gjør sport i å prokrastinere.

@snillegucci – Jenta som har hacket livet! Kristiane Aateigen, aka snille Gucci, gir deg de nødvendige tipsene for å mestre hverdagen. Her finner du alt fra tips til hvordan å unngå gnisselår, til grundige tester av de siste Apple-produktene.

@dnbung – På denne kontoen følger vi Morten og Kornelia sin reise inn i voksenlivet. De tar for seg vanskelige og viktig spørsmål det er vanlig og stå overfor når en har flyttet for seg selv for første gang. Kontoen er særlige til hjelp når det kommer til økonomi, noe som kommer svært godt med i denne jungelen av ulike sparemetoder, lån, og viktige frister å forholde seg til.

@sunn.student – Mat-innhold på insta har lenge vært i vinden, og de fleste har vel latt seg fascinere av ekstravagante, avanserte middager, eller kaker som ligner alt annet enn bakverk. Denne mat-kontoen får du faktisk nytte av som student! Den deler enkle, lettvinte og ikke minst gode middager, til en rimelig penge.

@ntnu – Universitetet vårt er ivrige på grammen, og disse er nyttige kontoer å følge med på hvis du vil henge med på alle morohetene som foregår i og utenfor campus. @ntnu informerer om ulike happeninger, tidsfrister og generelle studietips.

@ntnustudent – Drives av studentene selv, og på deres profil får en et innblikk i hvordan hverdagslivet er på de ulike studiene, samt nyttige tips fra en student til en annen. Kan være en fin profil å følge om en ønsker å se hva andre på skolen driver med.

@omgjustdont – Når du sitter med ditt livs største skippertak før eksamen og misliker deg selv greit mye, er det ingenting som føles bedre enn å se på folk som er mer håpløse enn deg selv. @omgjustdont serverer deg kremen av norske brødhuer, og etter å ha sett litt av deres innhold er du garantert å føle deg hakket bedre i eget skinn.

@primetimentnu – Vi kommer ikke utenom å tipse om vår egen linjeforenings konto @primetimentnu i denne guiden, men det med god grunn! Dette er din go-to hvis du lurer på når neste stipendpils eller Primetime-quizen finner sted, eller bare ønsker å mimre tilbake til tidligere festligheter. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s