Fadderuke 2020

Hei, du som skal begynne på årsstudium eller bachelor i Medievitenskap, eller master i Medier, kommunikasjon og informasjonskunnskap høsten 2020! Sammen skal vi i uke 33 og 34 ut på nye eventyr i Trondheim by, og det kommer til å bli kjempemorro! Selv har jeg vært med på to fadderuker med Primetime fra før, og gleder meg masse til å være med enda en gang. Denne gangen skal jeg være fadderbarn sammen med de andre som skal begynne på master MKI. Jeg gleder meg masse til å møte resten!

Faddersjef Hannah Haraldsen og Primetime-leder Emilie Hybertsen Lysø vil ønske deg velkommen med følgende hilsing, samt litt informasjon om programmet for fadderukene.

Gratulerer med studieplass!

Primetime er linjeforeningen for årsstudium og bachelor i medievitenskap og master i medier, kommunikasjon- og informasjonsteknologi. Linjeforeningen tilbyr sosiale og faglige arrangementer gjennom hele studietiden som quiz, fest, idrettsdag, Åretur, bedriftspresentasjon og karrieredag.
Vårt mål er å skape et godt samhold og fellesskap mellom studentene.
Selv om den pågående Korona-situasjonen gjør at ting kommer til å bli litt annerledes, vet vi at denne fadderuka kommer til å bli minst like gøy! Arrangementene våre er blandede, og det er helt opp til deg om du ønsker å drikke alkohol eller ikke. For å delta i fadderuka melder du deg på via påmeldingsskjemaet og Facebookgruppa linket under. Det meste av informasjon kommer i Facebookgruppa. Hvis du ikke har Facebook, krysser du av på dette i påmeldingsskjemaet, så tar vi
kontakt med deg.
Link til påmeldingsskjema:
https://forms.gle/pmtfbJXfPos8vUS47
Link til Facebookgruppa Primetime fadderuke 2020:
https://www.facebook.com/groups/898838210637370

Deltakelse i fadderuka krever medlemsskap i linjeforeningen. Priser er 150,- for årsstudium/master og 300,- for bachelor/livstid. Dette kjøpes på velkomstdagen. Uansett om du er fersk som student, har studert før, er ny i Trondheim, eller har bodd her hele livet, gleder vi oss veldig til å bli kjent med deg, og håper du også gleder deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

Med vennlig hilsen
Faddersjef Hannah Haraldsen og Primetimeleder Emilie Hybertsen Lysø

fadderuka 2020 program uke 1fadderuka 2020 program uke 2fadderuka 2020 kart

Dette blir gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s