Ida er ny leder i PrimeTime!

På generalforsamlingen 17. februar ble Ida Marie Vesteng Mathisen valgt som ny leder. Emilie Hybertsen Lysø har vært leder i to år og gir nå stafettpinnen videre.

Etter en lang runde med flere benkeforslag var det litt usikkert hvem som skulle ta over. Plutselig dukket Ida opp på Zoom-møtet og etter litt frem og tilbake, sa hun heldigvis ja.

Det var ikke helt forventet eller helt planlagt. Jeg hadde lyst til å engasjere meg mer i linjeforeningen, og ledervervet virker som et veldig lærerikt og spennende verv. Derfor hoppet jeg i det, og ser på det som en morsom utfordring! Ida forteller videre at et lederverv i PrimeTime vil gi en god erfaring som også tar seg bra ut på CV-en.

Ida er motivert til å ta på seg oppgaven og håper vi kan møtes mer fysisk i tiden som kommer: Jeg forventer at ledervervet blir innholdsrikt! Jeg har et ønske om å bidra med å videreutvikle en engasjert og sosial linjeforening, med aktiviteter og arrangementer som så mange som mulig er gira på, både studie- og jobbrelatert og for det sosiale! Krysser fingrene for at det blir mulig å være mer sosial fremover slik at vi kan få til mye gøy!

Vi i styret har planlagt mye gøy framover, men vi må fortsatt forholde oss til strenge restriksjoner. For øyeblikket må vi belage oss på å stort sett møtes digitalt, men når det åpner opp mer skal Ida og resten av styret sørge for at det blir arrangert mye kult i tiden framover.

Jeg håper vi kan få til flere arrangementer både digitalt og fysisk. Gleder meg til flere, og fysiske, quizer, primepils, temafester og aktivitetsdag, og håper vi får feiret eksamen på et vis. Ser også veldig frem til fadderuka igjen, og ikke minst høsten generelt, forteller Ida.

Emilie har styrt skuta i to år, men har vært med i styret siden 2017. Emilie forteller at det blir litt vemodig å nå slutte i styret. Det er absolutt på tide å gi stafettpinnen videre. Det føles også trist å ikke skulle være en del av styret lengre, siden PrimeTime har vært en del av nesten hele studietiden min. Likevel kjennes det fint, fordi jeg har trua på at den fine gjengen i styret skal klare å føre PrimeTime videre i en god retning.

Jeg tror jeg har noen av mine beste minner fra Åre-turene, fadderukene og hytteturene med styret. Det å ha fått muligheten til å være en del av en så fin gjeng har gjort studietiden min tusen ganger bedre. Jeg tror likevel at det jeg husker best var den gode fellesskapsfølelsen vi hadde sist fadderuke da vi faktisk klarte å få til et bra opplegg, til tross for korona-pandemien og strenge regler, forteller Emilie når hun mimrer tilbake om tiden i PrimeTime.

Selvom det er trist å forlate PrimeTime-styret, er det betryggende å vite at styret er i gode hender. Jeg tror Ida kommer til å sette sitt preg på styret ved å være omsorgsfull, morsom og engasjert. Slik jeg kjenner henne, tror jeg det kommer til å bli mange morsomme, kreative og fine arrangementer og tiltak fremover. Ida er kjempeflink, og jeg tror at hun tar lederrollen på strak arm og kommer til å være en god representant for linjeforeningen og studentene våre.

Emile er ferdig i styret, men hun forsvinner ikke. Jeg kommer til å savne det å være en del av PrimeTime-styret skikkelig, og jeg håper at de som har lyst til å være med i styret, får den samme opplevelsen jeg har hatt gjennom nesten hele studieløpet ved å være en del av PrimeTime. Jeg har jo et livstidsmedlemskap i PrimeTime jeg må ta vare på, så jeg kommer nok til å stikke innom litt her og der.

Vi takker Emilie for den innsatsen hun har lagt ned gjennom årene og ønsker Ida masse lykke til.

En kommentar om “Ida er ny leder i PrimeTime!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s